24.6.24

Audio recenze: Já, padouch 4 [Despicable Me 4] - 50 %

Pořád slušné řemeslo, ale vytratily se skoro všechny originální a svěží nápady, zůstala jen rutina. Rozhodně nejslabší ze čtyř dílů. (Ilča 60 %)


53 komentářů:

  1. Ja jsem bohuzel nevidel ani jeden dil, protoze s malymi detmi jsem do kina na podobne filmy prestal chodit nekdy po uvedeni Predatora s Arnoldem.

    OdpovědětVymazat
  2. Franto, to si děláš kozy? Já, padouch 4? To jako vážně? Kdybys radši zašel na novou Planetu opic, nebo sem hodil jednu ze svých fenomenálních a světoznámých retrorecenzí. Třeba i toho Červa, nebo jak se ten čuňas jmenuje. Ale toto? To pak večer asi kůlohůlo nebylo, že jo. Nebo možná jo, ale naopak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na novou Planetu optic jsem už zašel a recenzoval...

      Vymazat
    2. Planeta optic??? Nový brejle?? :-))

      Vymazat
    3. Hmm, návrat k recenzování animáků vyvolává nostalgii po starých dobrých časech fffilmu. Jen škoda, že není psaná.

      Vymazat
    4. Má odsud brýle i Ivča? Dostali jste je zadarmo, když jste tu novou provozovnu recenzovali?

      Vymazat
    5. Samozrejme, tak se jmenuje novy Videofukocast, kde se budou recenzovat nástavce na brýle - Planeta Optic.

      Vymazat
    6. Co jsou nástavce na brejle?

      Vymazat
    7. Pupen tak říká obroučkám.

      Vymazat
    8. V češtině jsou to obroučky, v pupenštině nástavce.

      Vymazat
  3. Náhodný záběr č.138: Krátce o prioritách
    Priorita č.3: Dokončení skvělého dokumentárního filmu z Japonska (rok 2021) :-)))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prý "skvělého". Hlavně tedy imaginárního. Snad už ani sám Fuka nevěří, že tohle někdy spatří světlo světa.

      Vymazat
    2. Rok plny nadeje. A jako vzdy jen zklamani.

      Vymazat
    3. "Rozum mdlý, vůle chabá, ale touha po novotách veliká." Fuka v kostce.

      Vymazat
  4. Byl bych raději kdyby Franta zase delal psane recenze, chci si to v klidu cist na ceste do prace, sam si urcuji tempo. Poslech fakt ne, vsude milion podcastu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja bych byl rad, aby Frante zase selal v Bontonlandu.

      Vymazat
    2. Proč by to měl dělat, opravdu, proč?

      Vymazat
    3. Já bych chtěl, aby Franta napsal obsáhlý blogový post o z Japonska importovaných miniaturních tancích. To prý teď letí.

      Vymazat
    4. Ja bych rad zpet do casu Bontonlandu. To byla prdel 😂

      Vymazat
  5. Twl. Nebo kdyz se L Korinkova nebo ji pro anonymitu rikejme spis Lenka K dozadovala mr.u po koncertu Psich Vojaku(fakt peklo a do dnes nechapu)casy Bontonlandu 😄

    OdpovědětVymazat
  6. Ja bych chtel, aby pan Frantisek soutezil v Survivalu. Urcite by vyhral a napsal clanek o tom, jak to delaji blbe.

    OdpovědětVymazat
  7. Frante, budete s Ivčou točit aktuální rychlé podcasty přímo ve Varech, nebo uděláte jeden delší souhrnný až po festivalu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do Varu na festival už mnoho let nejezdím, i když mě zvali. Prostě mě náplň a atmosféra tohoto festivalu moc nebere.

      Vymazat
    2. A Ivča? Prece jenom jako lesbicka by tam mohla najit mnoho soukmenovcu, i z rad herecek. Mozna i nejaky ten par, ktery by jako samotna zena ozkousela a mozna pozvala do Nedokoncene na dokoncovani.

      Vymazat
    3. Pokud vím, Ivča je normálně hetero... Jestli teda nemyslíš nějakou jinou než Přivřelovou.

      Vymazat
    4. Jak konkrétně vypadá ta pozvánka do Varů a kdo Ti ji posílá?

      Vymazat
    5. Každý rok vypadala jinak. Obzvlášť se mi líbila tahle v roce 2016: "Vážený pane Fuko,


      píši Vám ohledně Vašeho ubytování na 51. ročníku MFF Karlovy Vary. Rád bych se zeptal, zda i v letošním roce plánujete náš festival navštívit i se svými psy a tudíž zda bychom i s nimi měli počítat při vašem ubytovávání. Předem děkuji za doplnění této informace.

      S pozdravem,


      Jan Najman,

      Press Department"

      Vymazat
    6. Jo, kdysi byl Fuka pojem, dneska uz ho nepozvou ani na jeden dobry film.

      Vymazat
    7. A kde je problém? Moc lidí, nebo naopak málo lidí ochotných poslouchat, že máš "nezávislý, drsný" filmový blog, kde cenzuruješ diskusi? Nebo se bojíš, že se tě tam budou ptát na tvůj "skvělý dokument"?

      Vymazat
    8. Karlovy Vary jsou docela malé, všechno zajímavé už tam mám prohlédnuté. Většina uváděných filmů mě tam nezajímá, chodil jsem především na "půlnoční špatné filmy". Celá ta atmosféra zpocených davů a chlastání mě taky moc nezajímá. Na blog a dokument se mě ve Varech ptá přibližně stejné množství lidí jako kdekoliv v Praze, tedy minimum.

      Vymazat
    9. A v kterém roce tě pozvali do Varů naposledy? 2016?

      Vymazat
    10. Zběžně jsem prohledal poštu a určitě mě zvali ještě v r. 2018, kdy už jsem tam nejel.

      Vymazat
    11. A jaky je rozdil mezi srackama v kine ve Varech a ceskyma srackama, kde prijimas pozvani k predpremieram?

      Vymazat
    12. Rozdílů je vícero, hlavní spočívají v tom, že 1) abych recenzoval film v Praze, nemusím kvůli tomu být ubytován v Karlových Varech, a 2) ve Varech jsou uváděny většinou filmy, které v našich kinech vůbec nepůjdou a zajímají tudíž ještě méně lidí než české filmy ve standardní distribuci.

      Vymazat
    13. My Františka do Varů na festival, i s manželkou, včetně ubytování ve 3* hotelu s plnou penzí (snídaně, obědy i večeře formou švédských stolů/bufetů), s neomezenou možností vstupu do bazénu nad Thermalem, s možností psího doprovodu (včetně možnosti využití doplňkové služby, kdy by profesionální certifikovaný psí chovatel jejich psy během projekcí, tiskových konferencí či obědů apod. pohlídal, vyvenčil a vůbec s plným servisem obstaral), nemluvě o zajištění taxi dopravy z Prahy (od místa bydliště) do Varů (před hotel) a zpět, tohle vše samozřejmě ZDARMA, letos i předchozí roky, nezvali. Proč bychom to měli dělat? Opravdu, proč?

      Vymazat
    14. Potvrzuji, Anonymní mě letos ani v předchozích letech do Varů nezvali.

      Vymazat
  8. Hele pouští tu Fuka nový komentáře? Nebo tu furt jeho AI blokuje klíčový slova jako fuka Japan zloděj ad.? Občas sem nahlídnu a zdá se že to Fuka pouští. Preci jen je smutné mít prázdné komenty. Ale stejně mu ještě nevěřím abych se namáhal sem psát svoje perly. (Dnes dělám výjimku)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jo, občas něco pustí, ale s dokumentem opatrně, tohle téma se ho dotýká a uráží ho. Proto má na tomhle blogu odkaz na tadyotomblog, aby si každý hned mohl přečíst, jak na tom dře dnem i nocí.

      Vymazat
  9. Franto, čistě teoreticky, kdybys třeba někdy natočil nějaký svůj filmový počin - a že takové snahy kdysi dávno byly - přemýšlel bys o uvedení ve Varech? Právě v rámci těch "půlnočních špatných filmů"?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, nepřemýšlel bych o jeho uvedení ve Varech v rámci čehokoliv.

      Vymazat
    2. Nu, někteří stále ještě čekají na tu pozvánku na premiéru...

      Vymazat
    3. Kto si počká ten sa (možno) dočká.

      Takže áno choď si pozrieť iné filmy a užívaj si život.

      Vymazat
    4. Jak už jsem psal, František v roce 2016 poskytl naprosto skvělé dílo pro ukrácení čekání, které funguje naprosto spolehlivě a díky němu jsem si ukrátil 1/10 svého života, než bys řekl švec!

      Vymazat
    5. Řekl jsem švec, ale nic se nestalo. Jestli se spíš nemá říct ševc, jak to říkal pan Menšík v druhém Bohoušovi.

      Vymazat
  10. Ale na tom něco je, Franto, čekáním na tvůj film jsem strávil pětinu svého života. Nelituji toho, ale rád bych se premiéry ještě dožil...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to sranda no, kdyz jel Fuka do Tokia, aby tam natocil netradicni dokument, byl jsem jeste ve svych dvacitkach. Ted mi tahne na 40. Ale kdo si pocka, ten se mozna docka.

      Vymazat
  11. Pamatujete ještě, jak si Fuku parádně podal Saša M. v Odvážných palcích? To byl direkt přímo na solar, ještě jak to perfektně vygradoval. Pokud nevíte, co s penězi, pošlete je Františkovi. On je takový nejposlednější z Aporveru. To sedlo, bože jak to sedlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podal? Ktery dil mas na mysli? Podaval si ho skoro v kazdem dile. Legracni bylo take, jak Franta zertoval o nejakych detech v Brazilii a Sasa neveril, co to tam s nim sedi za dementa.

      Vymazat
    2. Pamatuju, bylo to skvělý. Saša je fajn. Teď už ho jen občas sleduju na ČT art. Pěknej kariérní posun udělal a zaslouží si to, inu, když se někdo opravdu snaží a něco umí...

      Vymazat
    3. No jasně, to je v tom samým díle a týká se to právě toho. Fuka se snažil bejt "edgy" vtipnej, blekotal něco o tom, že si můžeš udělat výlet do Brazílie kvůlivá obchodu s dětmi, na což Saša pohotově kontroval Fukovým výletem do Tokia a už to jelo. Fuka dostal stěr a nezmohl se na žádnou adekvátní reakci. Jako ostatně vždy.

      Vymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.