24.7.24

Audio recenze: Deadpool & Wolverine (& Vojtěch Kostiha) - 70%

Rozhodně je to pořád Deadpool, ale je na něm patrná jistá "disneyifikace". Místo rebelského punku je to hráno více na jistotu a je to ještě více "fanservice". Do té míry, že pokud dobře neznáte celý Marvel vesmír (včetně seriálů), dost často se nebudete chytat, v čem má vlastně být ten humor. Akční scény slabší než v obou předchozích dílech. (Ilča 50 %)

Společně s recenzí uslyšíte i dlouhý rozhovor s Vojtěchem Kostihou, překladatelem tohoto filmu (a mnoha dalších), který se k nám bohužel připojil ze zapadlé jeskyně se slabým mobilním signálem.



54 komentářů:

  1. Ahoj Franto, prosím tě, používám Microsoft Edge a když (kdykoliv) kliknu na tyto tvé stránky, tak než se zobrazí, na pozadí problikne nějaké okno. Používám Malwarebytes proti různě vyskakujícím reklamám apod. Ty máš na webu nějakou vyskakovací reklamu/okno, které mi Malwarebytes bleskurychle "pokryje" a zavře jej? Dělá to skutečně jen tento web. Pravidelně. Mohl bych to natočit přes GeForce Experience přes grafickou kartu, to probliknutí. Je zajímavé, že to dělá pouze na FFF, jinde nikoliv. Díky za odpověď!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vědomě tam nic takového nemám, ale možná to dělají ty embedované Spotify playery nebo to Discord okno vpravo. Jinak je celá stránka standardní design z Blogger.com.

      Vymazat
    2. To bude asi blokacia jednoducheho skriptu zobrazujuceho hlavu krysopsa.

      Vymazat
    3. Skript pro zobrazovani hlavy krysopsa je server-side, takže ho těžko může blokovat něco v počítači čtenáře FFFilmu...

      Vymazat
    4. Skripty na stránkach su zvyčajne server side a návštevník iba povoluje ich spúšťanie. Tak sa to dnes robí v HTML.

      Vymazat
    5. To jsi pravděpodobně myslel nějak jinak, protože jsi napsal hovadinu. Návštěvník stránky nemůže povolit nebo nepovolit spuštění skriptu, který běží někde na Fukově webserveru v cizí zemi...

      Vymazat
    6. Taky to ta nepravidelně vídávám, Firefox

      Vymazat
    7. Krysopsa pravidelne blokuje uplne cokolvek, mobil alebo desktop to je jedno.

      Vymazat
    8. Franto, vopři se. Vopři se, nerozumíš tomu.

      Vymazat
    9. Zkus vyměnit Malwarebytes za CrowdStrike, slyšel jsem o něm samé dobré věci.

      Vymazat
    10. MalwareBytes a CrowdStrike, to sú hen také nové strielačky na PC? Alebo a PSko? A recenzia od Františka nebude? Aby som vedel, či kúpiť alebo sa na to vykálať. Kezet csókolok.

      Vymazat
  2. Kurva nepřejte se Franty na technický píčoviny, ale kde je film z Japonska? Blíží se desetileté výročí

    OdpovědětVymazat
  3. Fuko!!! Ilčo!!! Zatím nám pořád chybí vaše vyjádření k nejdůležitějším volbám na planetě. Trump nebo Harris. Tak fofrem. Ať víme s kým máme tu čest (nebo smůlu)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Franta byl smutnej, že u nás prezidentský volby nevyhrál Babiš, ale teď má dost důvodů k radosti. Trump to má víceméně v kapse a Babiš sice ne prezident - zatím - ale premiérem bude stopro. Takže Fuka už může dávat chladit dětský šáňo a kofolu.

      Vymazat
  4. Dost mě to totiž znervózňuje. Jestli jste team Trump nebo team Harris. A pokud si někdo myslí že politika do sportu nebo filmových recenzí nepatří. Tak je dost mimo

    OdpovědětVymazat
  5. Protože Holywood dnes ovládají woke culture asshoulové

    OdpovědětVymazat
  6. Poslouchá někdo ty Frantovy podcasty? Zeptám se jinak ještě. Poslouchá ještě někdo ty Odvážné palce? V rádiu 1. Kdysi to byl můj oblíbený pořad. Když tam Baldýnský stíral Fuku a Saša předstíral že je moderátor. Teď to moderuje taková uječená afektovaná pipinka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne. A jinak taky ne.

      Vymazat
    2. Neposloucham od chvile, co vyspoileroval neco, co bylo prej v prvnich dvaceti minutach, ale ve skutecnosti to bylo v posledni ctvrtine filmu.

      Vymazat
    3. Vubec ne a ne. Ale stary Palce jyly dobry.

      Vymazat
    4. Jyly je dobrý furt. Když v něm pikolik nema palec. Nebo dokonce prsty.

      Vymazat
  7. Tyvole co se děje? Svět se zbláznil. Franta pouští mý komenty jakoby se nechumelilo. Nebo to dělá za něj ta umělá inteligence Siri nebo Ilča nebo jak se to neska menuje. Ale musím říct že už sem se 3x udělal. Franto! Si pořád King! Napíšeš novou recenzi na dooma?

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Ilčo, jaký máš vztah k polyamorii?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Polyfonie? To je zas co? Já jsem pro ale chci bejt uprostřed

      Vymazat
    2. Smula
      Uz do party neberou.

      Vymazat
    3. Polyfonie je ked mas viacej telefonov.

      Vymazat
    4. Polyfonie je když máš půlku telefonu. Jak číslo, tak přístroj. A dobře vám tak!

      Vymazat
    5. Kakofonie je, když máš dvě nebo více tchýní. O tom se taktně mlčí! Ale pravda se nedá umlčet!

      Vymazat
  9. Co to tam ten Kostiha mele o Batmanovi???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co to mele Katman o Bostihovi?

      Vymazat
    2. Hehe. A teď si Batman podá Kostihu. Tohle prepisk.

      Vymazat
  10. Pičo mě sem vlítl motýl do bytu. Večinou sem lítaj vosy. Dá se to jíst?

    OdpovědětVymazat
  11. Ilčo těšíš se na zahájení Olympijády u Žábožroutů? Bon soir

    OdpovědětVymazat
  12. Ty titulky u Deadpool a Wolverine jsou tragédie. Nechápu uvažování a překlad pana Kostihy. Hrůza...

    OdpovědětVymazat
  13. Tak jestli fukafutokyu dopadne jako zahajovací ceremoniál OH tak pánbů s námi. Samá transka. Na konci prý Cecil Dijon, ale to už sem neviděl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nahodou to bylo hezky. A hlavne dokoncety, ohen zapalety. Tak nevim, co byste chteli. Pristi olympiada v Parizi uz bude pod zastitou chalifatu, tak uz transky nebudou. Kdyz vam cernoprdelnikum tak vadi. Muzete se pak objimat s musulmanama.

      Vymazat
    2. To nedopadne, to by to muselo byť dokončené.

      Vymazat
    3. Tys neviděl, ale víš jak to dopadlo? Aha. Aspon si to přečti a dej si k tomu chleba a škvarky.

      Vymazat
  14. Tyvole nejsem žádnej černoprdelník. Ale když už si dělaj prdel s křesťanů tak ať je to aspoň vyvážený a na konci tam přiběhne trans muslim v sukýnce s ákáčkem a ručním granátem a vybombí poslední večeři.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem pro, mne ta nadsazka nevadi, ale to chozeni kolem horky kase (opatrne naslapovani kolem 'nabozenstvi lasky' mi tsky vadi). Jsou proste priposrany z islamistu a na tu svobodu si jen hraji. Ale transky ani trocha legrace z krestanstvi mne nijak nepohorsuje.

      Vymazat
    2. Mě taky transky nevadí. Dnes v Praze začíná pride průvod kam zavítá rád i Franta s manželkou. Pokud se nepřilepí k silnici a neomezují ostatní. Ale olympiáda je oslava sportu a ne genetických mutantů.

      Vymazat
  15. Dobrý den tady Sova

    OdpovědětVymazat
  16. Nejsem normální ani Fuka není

    OdpovědětVymazat
  17. Uz jsem psal ze je vedro?

    OdpovědětVymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.