28.7.24

Audio recenze: Nedělej vlny [Pas de vagues] - 80 %

Je to tak dobře natočené, že se dá zajímavě diskutovat o tom, co se tento film přesně snaží říct a není potřeba na něm nic kritizovat z filmového hlediska. Což vlastně znamená, že se hodně povedl. (Ilča 70 %)


26 komentářů:

  1. Film sem neviděl, podcast neslyšel, knižní předlohu nečetl. Ale vlny dělat budu frajere!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Dnes zadny Kostiha, rackujici prekladatel, pouze sikavkujici byvala hvezda Score? To je dobre, kdyz je vas tam v satniku u mikrofonu moc, tak si pak prijdu jak podsamec.

    OdpovědětVymazat
  3. Fuka má zas úžeh nebo proč nepouští komenty? Franto musíš se mazat! Faktor 50 a klobouček na hlavu! Uvědom si lásko že už ti není 20 let. Už ti není ani 25.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mali ste styri posty kde vam blahosklonne pustal komenty, tak zase stacilo holoto.

      Vymazat
    2. Vzpomněl si, že nemá problém otevřené komunikovat i o poměrně osobních věcech a že je proti cenzuře v jakékoliv podobě.

      Vymazat
  4. Fuka je asi u vody a tak komentáře nepřibývají

    OdpovědětVymazat
  5. Tyjo. Takže podcast byl zveřejněn před týdnem. Za tu dobu tu je 10 komentářů a z toho 4 moje. Pane jo. Tomu říkám popularita. Nebo jak se dnes říká Its trending

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem tady taky. Chci se taky prizivit na popularite. Ted si muj prispevek prectou lidi z celeho sveta!

      Vymazat
    2. Musis mluvit v anglictine jako pan Fuka na Mastodontu, aby tvemu prispevku rozumeli vsichni jeho fanousci.

      Vymazat
    3. Tady to čtou jenom mimozemšťani. Aby si připomněli, proč vyhladit lidstvo.

      Vymazat
    4. Při představě že by byl Fuka reprezentant lidstva tak jsem na straně mimozemšťanů.

      Vymazat
  6. Buď jsem ztratil schopnost používat tyto stránky a nevím kam kliknout. Nebo zmizel solbograf.

    Františku, poraď prosím.

    OdpovědětVymazat
  7. Franto koukej: padá bitcoin. Něco si přej.

    OdpovědětVymazat
  8. Český remake: Marek Eben chce chválit ženy v taneční soutěži slintacími vtipy, aby je podpořil. Společnost však krásným ženám perverzní poznámky nepřeje a proto začne urážet Marka Ebena. Ženy zpanikaří a poté, co je jisté, že soutěž prohrály, začnou vysloužilému moderátorovi vyčítat, že je jeho sexistické poznámky zdeptaly a podaly špatný výkon. Eben dostane příležitost se obhájit na pravidelném srazu českých fanoušků chození do kina ve vylidněném lázeňském městě s hvězdami na odpočinku a obviní kapitalismus a lidstvo, že mu berou svobodu - jeho oplzlosti a slintání, copak dost netrpěl v manželství s postiženou ženou, která nešla natočit do přijatelné sexuální polohy? Požaduje za své mnišské zásluhy sociální minimum oplzlostí v televizi. Diváci aplaudují českému národnímu hrdinovi, opona padá, hraje píseň bratří Ebenů.

    OdpovědětVymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.