12.8.24

Audio recenze: Longlegs - 50 %

Oceňuji, že to není jen tuctová kopie všech těch "Insidious" a "Conjuring" a snaží se to o něco jiného. Atmosféra většinou docela funguje, ale scénář je velmi slabý, děravý a Nicolas Cage (který je na plátně pár minut) tomu všemu spíš škodí. Byla chyba dělat z tohoto hororu částečnou detektivku, protože se hlavní hrdinka (agentka FBI) chová téměř non-stop jako naprostý kokot a ignoruje všechny vyšetřovatelské zásady. (Ilča 40 %)


9 komentářů:

  1. Nejdu ani náhodou, horrory jsou pro úchyly. Mám rád třeba vánoční romantické komedie typu Die Hard. Kde se na konci dá Bruce znovu dohromady se svou nevěrnou manželkou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže jsi paroháč! Když fandíš paroháčům?

      Vymazat
    2. Myslíš jako ten jak se to říká Kandaulista. Nejsem, ale Bruce v jiným svým filmu(lLast boy scout) dokázal že chlastá a není moc dobrej manžel. A je úžasný že v obou mu jeho bývalé manželky dali druhou šanci. Každý si zaslouží druhou šanci. I Fuka. Kdyby třeba znova vybíral 200 tisíc s tím že chce vzít manželku na Maledivy a nám ukáže jak se tam mají na pláži

      Vymazat
  2. Hlavní hrdinka je kokot. Takže transka?

    OdpovědětVymazat
  3. https://vote.airbaltic.com/leaderboard/ Franto , Ilčo, Teplácí, Teplačky. Prosím hlasujte. Jde o budoucnost. Letadlo s nápisem KUNDA bude létat i do Prahy. Je to na vás

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kazdy Cech by mel splnit svou povinnost a hlasovat pro Kundu!

      Vymazat
    2. Sorry, ale ja pro Burese a tu jeho povedenou bandu hlasovat nebudu.

      Vymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.