23.9.24

Audio recenze: Nikdy se nepouštěj! [Never Let Go] - 40 %

Film má docela originální námět, ze kterého by mohlo vzniknout něco opravdu unikátního, kdyby měl lepší scénář, lepšího režiséra a lepší herce. Takhle je to 10 zajímavých minut na začátku, pak hodina nudy a pak 30 minut WTF, ve kterých už není možné nijak soucítit s nikým na plátně a bylo mi srdečně jedno, co se vlastně "doopravdy" stalo. (Ilča 50 %)


12 komentářů:

  1. Nie je to jadrova fyzika, ani Heli, rozhodne nie Halej, je to Hali. Nemate za co.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jadrova nebo Jardova. Jsi polužákovi ukrad fyziku a teď se směješ? Jsi pěknej zmetek.

      A jak voláš na kozy je fuk(hehe)protože jen voláš. Ani zírat nemůžeš, to může jen ficka.

      Vymazat
  2. Nikdy se Frantiska nepoustej Ilco (100 %).

    OdpovědětVymazat
  3. Čím dál víc jsem nadšen recenzemi se spoilery, protože jsem schopen se o nových filmech bavit ve společnosti a vypadat kulturně, aniž bych musel trávit čas v kině. Takže jen tak dál a díky. Ještě byste mohli podobně recenzovat nové divadelní hry a knihy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. František nepřečetl knihu žádnou a na divadle byl jednou, na muzikálu ze světa Monty python. Ylča přečetla tuším Harry Pottera a divadlo nevím. Každopádně, bylo by fajn, kdyby se takhle přeorientovali, to bych si asi i poslechl.

      Vymazat
    2. Ano, to je vytříbená persifláž. František ani Ilča pochopitelně knihy nečtou, do divadel nechodí a na všechny, kteří něco z toho provozují, se dívají povýšeně jako na potměšilý intelektuálský produkt. Ale teď si uvědomuju, nebyla ona Ilča něco jako učitelka?

      Vymazat
    3. Pisane spoilery boli lepsie.

      Vymazat
    4. Čím dál víc jsem nadšen recenzemi se spoilery, protože jsem schopen se o nových filmech bavit ve společnosti a vypadat kulturně....a jakejch filmech je řeč? A divadlo je už jen divadlo.

      Vymazat
  4. Podcast má docela originální námět, ze kterého by mohlo vzniknout něco opravdu unikátního, kdyby měl lepší scénář, lepšího režiséra a lepší herce. Takhle je to 10 zajímavých vteřin na začátku, pak hodina nudy a pak 30 minut WTF, ve kterých už není možné nijak soucítit s nikým v šatníku a bylo mi srdečně jedno, co se vlastně "doopravdy" stalo. (Anonym 10 %)

    OdpovědětVymazat
  5. Proc se podcast odehrava v satniku? Kvuli hluku z venku? Nebo kvuli atmosfere?

    OdpovědětVymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.