14.10.24

Audio recenze: Megalopolis - 70 %

Není to kvalitní film, ale je šílený a není nudný ani rutinní. Je to výpověď o tom, co si Coppola na stará kolena myslí o světě a o filmařině - a taková výpověď mě zajímá. Ale kdyby to přesně stejně natočil 25letý absolvent filmové akademie, měl bych z toho jen legraci a vysmíval bych se jeho neschopnosti. (Ilča 60%)


9 komentářů:

  1. Neni ten název blbě? Prga? Frontaly?

    OdpovědětVymazat
  2. Dekuji za kvalitni odstavec textu. Audio si, jako vzdy, poustet nebudu.

    OdpovědětVymazat
  3. No aspoň to točil za svoje

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ikdyby to ten student natocil a releasnul..tak by aspon neco dokoncil. A za svoje money. A netrvalo by mu to (k dnesku) celych 10let.

    OdpovědětVymazat
  5. To neděláš Františku dobře s tím vysmíváním se nečí neschopnosti

    OdpovědětVymazat
  6. Odpovědi
    1. Nic extra, mně se víc líbí jejich novější věci a tady hráli hlavně Opus Dei.

      Vymazat
    2. Aby ne, když to byl koncert v rámci Opus Dei Tour. Když se ti tahle deska nelíbí, nechápu, pročs na ten koncert lezl. To sis předtím nezjistil, co budou hrát?

      Vymazat
    3. Protože v upoutávce na koncert výslovně psali, že budou hrát i mnoho jiných věcí. Což byla pravda, hráli i mnoho jiných věcí, ale převážně ze starých alb, která mě moc neberou.

      Vymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.