10.10.24

Audio recenze: Transformers Jedna [Transformers One] - 50 %

Kdybych teoreticky měl pěti- až osmileté dítě, hrozně bych chtěl, aby se mu tenhle film líbil. Kdyby mu bylo 10 nebo 12 let, už bych mu nepouštěl tohle, ale první Bayovy Transformers. Je to fajn, ale je to opravdu jen a pouze pro děti. A navíc, viděl jsem dabovanou verzi a rozhodně byla méně zábavná než tři minuty ukázek v původním znění, které jsem viděl taky. (Ilča 60 %)



9 komentářů:

  1. Úplně na konci to byl kvalitní spoiler 👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snažíš se zbytečně Franto, stejně si to nikdo nepustí!

      Vymazat
    2. Ja si pustil a byla to teda sila!

      Vymazat
  2. Za to Bayovy transformers jsou pro padesátileté Františky a nikoliv pro děti!

    OdpovědětVymazat
  3. Podle čeho František ví co se muže líbit dětem ve věku 8 nebo 12 let? Děti nemá, neplánuje, mít nechce. A neumím si představit že by mu je někdo půjčil. Kdy jsi například mluvil s nějakým dítětem naposledy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ale nevím co se líbí dětem, ani to v recenzi netvrdím. Říkám, že kdybych měl dítě, tak bych CHTĚL, aby se mu to líbilo.

      Vymazat
    2. To bude ono. Zatím co lidé co se rozhodli stát rodiči se snaží nacházet věci co by se mohly jejich dětem líbit na základě toho co o svých dětech ví, tak pan Fuka očekává, že by se mělo jeho neexistujícímu dítěti líbit to co by si on přál.

      Rozdíl v tomto způsobu uvažování je dán rozdílem pohledu na svět lidí co děti mají a lidmi co je kvůli svému pohodlí nemají a nikdy mít už nebudou. Pro rodiče jsou středem světa děti. Pro Fuku Fuka.

      Vymazat
    3. A pod to bych se podepsal!

      -- FUKA

      Vymazat
    4. Pak si Fuka jeste postezuje, ze svet se riti do prdele, zatimco on je soucasti velkeho populacniho problemu, kdy puvodni Evropa vymira. To nevymyslis.

      Vymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.