16.10.24

Audio recenze: Výjimečný stav - 20 %

Film, ve kterém většinu času není vůbec jasné, jaká je zrovna motivace které postavy na plátně (např. jestli právě dělá vtip, nebo jestli se bojí o svůj život). To je jeho největší a soustavný problém, ale má i mnoho dalších, například arabské teroristy z "Návratu do budoucnosti" a pointu, spočívající v tom, že veřejnoprávní média vám non-stop lžou a vy jim to štastně žerete (což je pointa pravděpodobně nezamýšlená, protože film spoluprodukoval Český rozhlas). Je velmi smutné vidět dílo, na kterém pracovali lidi, o kterých víme, že jsou schopni vyprodukovat něco zajímavého, a výsledek dopadl takto strašlivě. (Ilča 10 %)


1 komentář:

  1. Je velmi smutné vidět recenzi, na které pracovali lidi, o kterých víme, že jsou schopni vyprodukovat něco zajímavého, a výsledek dopadl takto strašlivě. A FUKAFTOKYU furt nikde.... (

    Hřebejk > Fuka

    OdpovědětVymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.