2.10.24

Videohra: Warframe - 100 % (Host: Jakub Červinka)

Dnes pokec (s Jakubem Červinkou) o epické videohře, kterou byste si neměli nechat ujít, a jejíž jediným problémem je, že má příliš pomalý rozjezd. Tento podcast je výjimečně k dispozici také na YouTube.


15 komentářů:

  1. No jo Fuka a Cervinka nikdy nemeli dobrej vkus na hry...

    OdpovědětVymazat
  2. Jakub Červinka to je ten pán ze startovače? Toho portálu, kde se vybíraly peníze pro fukodrama?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je presne von. Akorat zapomnel vytvorit Finišovač a tak se od Fuky a dalsich nejakeho finishe asi nikdy nedockame.

      Vymazat
  3. Nebyl Warframe aktuální někdy kolem roku 2013-2015? Od té doby vznikly 1000x zásadnější a lepší tituly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fuka hral, hraje a asi navzdy bude hrat videoherni odpadky typu blizzardi a ubisofti looter shooter hovadiny a free to play fast foodovej trash. Podivnej herni vkus. Asi to souvisi s jeho nulovym attention spanem, kdy neni schopen u jedne cinnosti vydrzet hodinu, aniz by dostaval neustale laciny dopaminovy impulzy. Na podobny gumaky z tiktokovy generace tyhle herni junky mirej nejvic. Akorat u Fuky se tahle low attention span nemoc tahne uz od 80. let - nulove pracovni nasazeni a nulova moralka + prehrsel volneho casu + neustaly priliv novych her zdarma. Toto je vysledek.

      Vymazat
  4. Rozpad Fukovy osobnosti v bodech.


    1. Muj blog je takove temne misto, kde se schazeji strasne osoby internetu (hrde pousmani).

    2. Kazdy at si pise co chce, rad si to prectu a obcas se pobavim.

    3. Uz to tady moc nectu.

    4. Cenzuruju zjevny spam.

    5. Cenzuruju, co se mi nelibi.

    6. Cenzuruju vse.

    OdpovědětVymazat
  5. Franto, tohle je Ilja, nebo? https://i.nahraj.to/f/2afa.jpg

    OdpovědětVymazat
  6. warframe na hovno fuka na hovno cervinka debil

    OdpovědětVymazat
  7. fuko nikoho nezajimas

    OdpovědětVymazat
  8. Tak jsem tomu dnes dal stejně jako vy na podruhé/potřetí šanci(předtím pc a switch) a zatím baví. Jen dva dotazy. To dmrozšíření 1999 , k tomu se postupně dostanu taky zdarma? To mne nalákalo...
    A pak jestli má smysl prohledávat lokace a ne se jen hnát za úkolem mise...
    Jinak ke komentáři nademnou. Ten warframe je kupodivu pořád aktuální, a oproti tomu kdy jsem to zkoušel poprvé se to fskt hodně posunulo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Některé věci ve hře jsou za "platinu", kterou kupuješ za reálné peníze a může ti některé věci urychlit. Ale tu můžeš získat i bez reálných peněz, akorát to bude trvat déle. Pokud vím, tak žádný obsah (DLC, questy) není za platinu.

      Vymazat
    2. Ok. Zatim jsem furt u příběhových misí, ale chytlo mě to. Hlavně na základě vašich dojmů po x odehraných hodinách tomu chci dát ještě šanci. Tohle vypadá opravdu na "free to play" a ne "pay to win" hru. A těch je fakt málo...
      A jinak díky za odpověď.

      Vymazat
    3. No a kolik jsi tam teda zatim utratil?

      Vymazat
    4. Já a Kuba nic, Ilča si v přepočtu asi za 100 Kč koupila brnění, které se jí fakt líbilo a už není ve standardní "rotaci" (je starší) a objevuje se v "normální nabídce" jen zřídka a nepředvídatelně.

      Vymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.